2009-05-11
呢期潮興burger! 有咩理由唔食shake em buns呀! 我地特登去左中環店!店仔唔太大, 有大約10 個位度, 落單全程順利!二人叫左:Guitar shop specialFrying nemoFreedom friesSpicy onion ring汽水+ice teaGuitar shop special厚牛肉加上蘑菇汁and其他垃雜野, 好厚好多肉汁、好牛而無牛羶味! 一路食要一路吸, 好彩唔係太厚, 一口勉強咬到。值得一提, 蕃茄好juicy, 好夾牛肉Frying Nemo高級版魚柳包, tartar醬好好食, 完全唔係mayonaise味, 而且都幾大! 怕腥的大人都話魚柳唔腥, 啊菜生話齋:食魚有魚味Freedom friesFrench fries就French fries啦, 學哂喬治布殊改名…又整得幾好名wor衰鬼。即炸粗薯條, 好脆。無落鹽, 要就自己加。點tabasco食一流。Spicy onion ring即炸袋裝洋蔥圈, 外面炸漿有一點點辣, 入面洋蔥重保持住蔥甜味, 對比好大。但, 炸漿有d硬, ruby Tuesday好食d汽水+ice t
店仔唔太大, 有大約10 個位度, 落單全程順利!
二人叫左:
Guitar shop special
Frying nemo
Freedom fries
Spicy onion ring
汽水+ice tea
Guitar shop special
一路食要一路吸, 好彩唔係太厚, 一口勉強咬到。
值得一提, 蕃茄好juicy, 好夾牛肉
Frying Nemo
怕腥的大人都話魚柳唔腥, 啊菜生話齋:食魚有魚味
Freedom fries
Spicy onion ring
但, 炸漿有d硬, ruby Tuesday好食d
汽水+ice tea
唔係自家製, 無意見
基本上係好好食, 但係抵唔抵就見仁見智。
Burgeroom有set menu, 總體上會抵食過shake’em buns。
我都係prefer Burgeroom多d