2023-05-20
平時嚟Chatterbox通常會食招牌海南雞同埋喇沙,今日我哋點咗餐牌上其他主食同甜品,同樣值得一試。📯新加玻肉骨茶配白飯好開心見到好耐都無食過炸到脆卜卜嘅油炸鬼。香港食肉骨茶都未必配比你,又或者細細粒都放到已經唔脆。肉骨茶入面嘅肉保持到腍身,唔會浸到太韌。食完暖心又暖胃。📯星洲海鮮炒貴叼3隻大蝦🍤好爽口,用上微辣參巴醬,再加埋蠟腸同埋魚片,雖然無可避免地有少少油,不過食落係好香口。📯椰子雪糕咖央三文治椰子雪糕食落有椰絲,用餐包仔夾住雪糕,塗上咖央醬,賣相非常精美。跟餐加配有機蘋果茶,可以幫助消化😌🐻❄️評分:🐻❄️🐻❄️🐻❄️🐻❄️4.5/5🗺️ 地址:太古太裕路7號建安閣地下G515號舖#chatterboxexpress #taikoo #hkfood #fastfoodfriday #finefoodbear #foodinhk #singaporefood
📯新加玻肉骨茶配白飯
📯星洲海鮮炒貴叼
📯椰子雪糕咖央三文治
跟餐加配有機蘋果茶,可以幫助消化😌
🐻❄️評分:🐻❄️🐻❄️🐻❄️🐻❄️4.5/5
🗺️ 地址:太古太裕路7號建安閣地下G515號舖