2020-10-10
@kan.teen今次食呢間burger幾有驚喜喎 係中環蘇豪個邊 舖頭唔大但勝在有特式 係美國風裝修風格 好啱影相架———👅🍴Classic Burger, American CheeseburgerClassic🍔個個真係基本款啲嘅 有牛蕃茄生菜同Circus Sauce 不過American Cheeseburger🍔就多左啲芝士🧀真係勁鐘意任何有芝士嘅嘢 好滿足啊仲有埋洋蔥配落舊牛肉度真係勁夾 兩個包都一樣咁juicy 不過我當然推介有cheese個個啦☺️.👅🍴Fries, Circus Fries, Onion Rings小食方面食左呢三樣 最鐘意係Circus Fries🍟因為有芝士醬🧀同埋有酸洋蔥🧅所以食落同普通fries唔同😊不過個人認為個以粗薯黎講 佢唔夠脆同唔夠有薯味 而試左個洋蔥圈就夠脆啦真係不過入面洋蔥唔算多.👅🍹Passionfruit Pineapple Soda, Brewed Iced Tea飲落酸酸甜甜幾清新 不過食得burger覺得都係要配可樂先係最夾haha———Burger Circus (中環) 📍中環蘇豪荷李活道22號地舖#kanteen #
———
Classic🍔 個個真係基本款啲嘅 有牛蕃茄生菜同Circus Sauce 不過American Cheeseburger🍔就多左啲芝士🧀真係勁鐘意任何有芝士嘅嘢 好滿足啊仲有埋洋蔥配落舊牛肉度真係勁夾 兩個包都一樣咁juicy 不過我當然推介有cheese個個啦☺️
———
Burger Circus (中環)
📍中環蘇豪荷李活道22號地舖
#kanteen #kanteen香港 #kanteen中環
#kanteen芝士好邪惡啊 #kanteenburger