早前特地走來試一趟事關有長輩每逢回到香港都必會到此一遊80年代香港西餐廳的風格味道濃。現場演唱冧歌塑造極好氣氛。Shrimp Cocktail非常好味。Rib都頗好食,冇overcook。只係有d唔係太高興係位waiter好似push我地去試steak。事關我話要俄羅斯牛肉飯,佢就不停咁話試下d扒啦.好抵食.我地睇多陣個menu再繼續order..佢就當我之前order個飯唔算數再問我要唔要扒.. 之後又問個shrimp cocktail係邊位食.我地話share. 佢就話冇得share,因為好細份。但係其實都有5隻蝦,...都會冇得share...而且share唔share係我地有say架嘛....不過整體上service都幾好! 如果o個位waiter再改善下就絕對值得一試再試。
早前特地走來試一趟
事關有長輩每逢回到香港都必會到此一遊
80年代香港西餐廳的風格味道濃。
現場演唱冧歌塑造極好氣氛。
Shrimp Cocktail非常好味。
Rib都頗好食,冇overcook。

事關我話要俄羅斯牛肉飯,佢就不停咁話試下d扒啦.好抵食.
我地話share. 佢就話冇得share,因為好細份。

$300 (Dinner)