2021-11-15
最近元朗新開左間以墨綠色風格為主的餐廳🍴3:00 下午茶時段仲有couple high tea 🫖 我媽就做住我情人一日先啦 帶佢去體驗下港女打卡日常😎😎溫馨提示 如果想食其他主食 就要2:30之前食啦~ 3:00 後就只有A-F 的下午茶餐😉我哋兩個大食怪一出動 兩個人叫咗四個餐🤣 員工問左句:你地幾多個人啊 你地食得唒?🤣🤣 我同我媽都話好餓~🤣大家記住食得晒先好叫 我地全清唒 不會浪費的!😌Couple high tea $208呢個英式二人下午茶餐就係餐廳嘅主打!個個都係叫呢個架🤣影相食先📸️總共有三層😍我自己最喜歡第二層的甜品!第一層係提子鬆餅配蜜糖第二層係甜品類 cake😍 (推薦朱古力口味!)第三層係大蝦薯仔沙律🥗仲有炸雞翼同薯條🍟 同埋蘑菇鬆餅 三文魚卷重點係 配玫瑰洛神花茶!好好飲!有杞子菊花同洛神花 我覺得係成個下午茶嘅精華😝😝是日精選意粉 $48當日係吞拿魚意粉 是日蛋糕配上特色飲品 $52我哋揀咗原味芝士蛋糕🍰 其他選擇有伯爵茶同Oreo等芝士蛋糕唔錯!超級飽肚啊😝好creamy 特色飲品 我哋揀左粉紅戀人~純粹覺得打卡好靚芝士火腿三文治 $42總共有四件 (我媽
Couple high tea $208
總共有三層😍我自己最喜歡第二層的甜品!
第一層係提子鬆餅配蜜糖
第二層係甜品類 cake😍 (推薦朱古力口味!)
重點係 配玫瑰洛神花茶!好好飲!
有杞子菊花同洛神花 我覺得係成個下午茶嘅精華😝😝
是日精選意粉 $48