2019-09-13 277 views
lunch time搵嘢食,平時經過依間餐廳都覺得佢門面幾靚,但又叫車仔麵好得意。今日就走去諗住買個外賣試試。大門口係堂食入口,旁邊有個牌指入去外賣窗口,都幾搞笑。不過係度等既時候,咁啱有人入嚟食煙,先知原來係「打邊爐」既地方外賣部既服務員都好nice,問我想食咩。我一眼望埋去就見到個set lunch餐牌,見到有個蕃茄焗魚柳飯,就落咗單,完全忘記咗想試車仔麵依件事XDDD等俾錢既時間先又發現set lunch menu隔離張車仔麶menu,哈哈,唯有下次再試。個焗飯其實都幾好食,魚柳唔錯,蕃茄味都幾足,不過以依個價錢嚟講,份量係少咗啲,又唔包飲品。女仔食應該OK,男仔我諗應該唔係好夠飽。

蕃茄焗魚柳飯
2019-09-04
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$60 (Lunch)