2023-01-24 1827 views
首先,我於1月24號3點去幫襯貓咖,以為可以同好多貓貓玩,但係貓既數量冇我想象中既多,有超過一半都在訓覺,想去摸訓緊既貓貓,被店員制止唔可以打攪貓貓訓覺,我就停止左行為,坐埋一邊。其次,好難同貓貓合照,因為d貓訓緊在角落頭,移動佢地既窩,店員又係類似既藉口制止合照行為,又冇得合照啦,都算,最無語既係唔可以抱下貓貓,only睇and摸,但係d貓周圍走,我只能追住d貓體驗擼貓樂趣,跑到成身汗,貓又好鬼高冷……點左杯嘢飲,個杯口都係貓毛癡住,飲唔落口。總結,第一次貓咖體驗好差,感覺唔到樂趣,太多限制,又過唔到癮,體驗同我既消費不成正比,不會再去哩間。
2023-01-24