2023-07-30 43 views
今次行過見到一間Burger個價錢幾平💰 喺門口見到啲人食緊個包都幾大個,就入去試試佢🥳叫咗All Day Special Offer, 脆炸乳酪雞漢堡🍔加薯條🍟連嘢飲。價錢係$58!就咁睇個價錢,你可能會話:麥當勞仲平啦!但我想講佢個炸雞包真係好食過麥當勞好多🤨🍔首先講咗個包先!個包可能係係即叫即炸,所以嚟到嘅時候仲係熱辣辣☺️!超級足料,個包成幾寸厚📏.. 支竹籤勁長先插得晒成個包🤣。咬落去啲雞外脆內軟,入面啲肉好Juicy💦。啲汁就酸酸甜甜,大熱天時好開胃🤤🍟薯條都係即炸,食嘅時候,脆卜卜熱辣辣🔥而且好鍾意佢呢一度揀嘢飲可以有無糖嘅烏龍茶🍵,好似日本咁🥹(無糖茶愛好者)$58有咁嘅質素,連麥當勞一定俾唔到😂

但我想講佢個炸雞包真係好食過麥當勞好多🤨

脆炸乳酪雞漢堡

薯條

🍟薯條都係即炸,食嘅時候,脆卜卜熱辣辣🔥

$58有咁嘅質素,連麥當勞一定俾唔到😂
無糖烏龍茶