2020-11-04 12 views
咁岩同男朋友去佐敦交收,當然要發掘下新野食。佐敦岀名多辣野小店。今日經過呢間小店專食串燒個,入面店內細細,坐得四五張枱,繁忙時間應該好full!好彩我地去咁岩有位! Meun 有好多選擇,仲有得燒海鮮,我哋要咗蒜蓉燒聖子聖子大大條好肥美上面佈滿蒜蓉,好惹味,重點係蒜蓉唔會掩蓋左聖子嘅鮮味,都只係$58,價錢一啲都唔算貴!另一推介嘅係原條蒜蓉燒茄子,呢個配搭真係冇得輸,茄子大大條,好有份量,正!重點左我自愛蒲燒鰻魚串,店主都毫不吝嗇,有五舊大鰻魚,肥美多汁!其他分別點左大路串燒小食,有椒鹽雞軟骨,燒雞泡魚,燒韭菜等,最緊要係配上啤酒,真係人生享受!啱晒一班朋友聚會!店主都好好,溫馨提示小店只有一人幫手繁忙時間需要耐心等候。價錢好親民,值得再去!