2021-06-16
通常一間食店入面既menu只有兩三款食物賣,都反映到尼個餐廳對個兩三款菜式好自信😎灣仔區尼間拉麵店就係咁👍🏻只有兩款拉麵可以揀,可以轉套餐配埋其他小食,但小食選擇都係得三款真心夠晒自信! 飲品都係茶水自助任飲,或者揀日本啤。豚骨湯拉麵+小龍蝦沙律。 9/10豚骨湯底濃,層次嘅味道唔係死鹹,拉麵既麵質亦適中,唔會太軟或太硬叉燒另外放係碟上,肉質厚,略嫌乾身左啲,可能係另外燒過既原因。 套餐跟既小食揀咗小龍蝦沙律, 龍蝦肉碎都幾多,用紫菜包住食好好味😋蝦味噌拉麵+ 煎餃子。 8/10朋友點既拉麵,我試左個湯底都幾滿意!又係有濃郁既感覺,而且多左份海鮮味🦐適合鍾意鮮甜味道既朋友煎餃子個內餡都幾足料自助配菜。 8/10自助任添既辣辣芽茶同鹽味蒜蓉一定要試~令碗麵既味道更加豐富蒜蓉有啲鹹架,唔好落太多啊🤫
豚骨湯拉麵+小龍蝦沙律。 9/10
蝦味噌拉麵+ 煎餃子。 8/10