第5波疫情,大家有無得work from home呢?慳左交通時間可以去買外賣火鍋返屋企慢慢嘆。因為堂食晚市被禁之下,超抵外賣套餐又重現江湖啦~我今次試了牛摩+的超值Fun享火鍋套餐(美國牛小排)($258),人寫就2-3人份量,實質份量挺足的,係絕對足夠3人食,很適合小家庭!人均$86,淨係準備個煲同碗筷就得,真係好抵呀!!回頭率高!套餐有3款肉,美國極品牛小排、豚肉 及雞肉,各200g,牛小排品質有驚喜哦!雪花均勻,牛肉味濃;雞肉嫩滑。滋味火鍋配料拼盤有大量蔬菜墊底,除了娃娃菜及生菜,又有金菇、冬菇、南瓜、蘿蔔、芋頭,種類多兼洗切乾淨,真的很不錯!丸類都有6款每款3粒,種類及品質都滿意,芝士魚餅特吃好吃🥰🥰口感軟滑。最後要讚嘅係壽喜燒湯底,用帶蓋袋裝非常方便,調味也得到一致好評,味道剛剛好,唔會太咸太甜,我地自己加左隻日本生食用雞蛋落碗,配壽喜燒湯底淥的牛肉真是ichiban!
第5波疫情,大家有無得work from home呢?
慳左交通時間可以去買外賣火鍋返屋企慢慢嘆。
因為堂食晚市被禁之下,超抵外賣套餐又重現江湖啦~