2021-10-26 404 views
前一晚OT O 到成點鐘, LUNCH 決定食好D, 食"蠔" D!!! 同事因為有事要處理, 我哋成13:30 先出去。想起好耐冇去一田美食廣場食日本嘢, 就GOGOGO 啦! 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️晏咗去, 反而易搵位! 睇完MENU, 諗咗陣食咩好, 又唔想食三文魚, 咁不如食蠔啦! 見個飯轉蟹膏丼都只係加$10, 即加啦! 做野咁辛苦, 要食好D!出去落完單, 店員會問我地座位, 然後佢地會自動送餐。牛油醬燒廣島蠔定食定食包三文魚麵豉湯, 碗湯超大碗, 又勁多三文魚碎, 正! 蠔隻隻都好肥美, 加埋醬汁, 超好食! 蟹膏丼上勁大PAT 蟹膏, 我分左D 俾同事, 個飯又係超大碗, 都食唔晒呀! 呢餐真係超滿足!

晏咗去, 反而易搵位!

出去落完單, 店員會問我地座位, 然後佢地會自動送餐。

牛油醬燒廣島蠔定食
定食包三文魚麵豉湯, 碗湯超大碗, 又勁多三文魚碎, 正!
蠔隻隻都好肥美, 加埋醬汁, 超好食!

呢餐真係超滿足!

2021-08-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$118 (Dinner)