2024-09-07
今日扮下貴婦💃🏼,去中環食個brunch,這間環境好正,令人好舒服感覺,重點食飯質素高😚「Brunch Menu」先來個 welcome drink 我揀左白酒,味道清甜,配上頭盤是好配呀🤗煙三文魚卷, Palma ham, 鵝肝多士,熟蛋卷,每樣都好精心,重點是可以無限添食😚「餐前麵包」 我好喜歡食餐廳的麵包,都可突顯餐廳的質素,不負眾望麵包暖暖的,有脆有軟熟👍🏻「homemade pasta station 」會特意邀請我們出去揀配料,有蟹腳,大蝦,龍蝦🤗我仲揀左餐廳有名的芝士意大利粉,另加了黑松露片,提升了意粉的價值😚「main course 」 Pork rib佢配菜是番薯條,由於醬汁野味,豬肋骨肉淋身,令我食到不停口呀😍 另外一份是 Prime beef 5成熟,每啖都是牛肉香🤓「甜品」果然是第二個胃,一款煙薰甜品令我們記得了這味道,讓我們完美的brunch ending
「Brunch Menu」