2019-08-23 309 views
好耐之前一個美國朋友已經同我講Five Guys有幾好食,係前總統奧巴馬最喜愛既burger。個頭講完香港就開,開左幾個月,等香港人趁熱鬧既熱潮退左啲先黎試下。點單係入口直入個cashier, 我就叫左個Cheese Burger。點完burger之後佢仲會問你想top up咩配料同dressing。,點加都唔會收extra charge。我就加左mushroom, tomato, 芥末醬係個burger度。佢條生產線好多人,所有order都係有單即做,保證新鮮熱辣辣。burger用錫紙包裹保溫,塊肉唔係sell厚,但都好多汁,同埋每個包有2塊肉都係基本的。由order到個餐到手等左6分鐘,佢不論你堂食定take away都係俾紙袋你。希望下次多個朋友黎先叫埋個薯條同試埋milkshakes

Cheese Burger

希望下次多個朋友黎先叫埋個薯條同試埋milkshakes