2024-02-09
上星期突然好想食fusion菜 所以我地就揀左好就腳而且好多獨特得黎又創新菜式既EXP😍真係好適合一家人相聚 餐廳地方都好夠寬敞 而且食飽仲可以係商場行下 真係好方便😙🧀芝士焗薯塊配煙肉牛油果醬焗薯皮食落脆卜卜 再加埋加香濃芝士同埋煙肉🥓 口感非常豐富😍 呢個簡直係Noah最愛😂 配埋牛油果醬 口感好清新 健康到我地都俾Noah dip dip 😋 🍢馬來西亞沙爹雞肉串雞肉串既肉質嫩滑得黎仲好多汁 加埋正宗既馬來西亞香料 再配埋沙爹醬 令口感層次更加昇華 呢個串燒絕對係沙爹愛好者必試既前菜🍕韓國雞肉薄餅薄餅融合左韓國風味既經典之作🇰🇷 韓式風味完美地融合係酥脆既薄餅上面😋 口感好軟熟而且食落小辣配埋雞肉同芝士真係超惹味😍完全係刷新左味蕾享受 🦪日式黑咖喱脆炸廣島蠔蛋包香菇飯呢種黑咖喱平時係出面好小見😳 我地都係第一次食!將咖喱多款香料炒香變深色 味道甘甜得黎唔會辣😋 為炸廣島蠔蛋包香菇飯增添左深度💕 廣島蠔既蠔身好飽滿 炸到金黃香脆 真係好難抗拒 再配埋香菇的日本米飯 簡直係完美既結合😍 帶黎難忘既鮮味體驗🍨竹炭窩夫雪糕三文治🧇呢個甜品一直都見好多人點😍 除外外型靚 岩哂打卡 仲要淨係
🧀芝士焗薯塊配煙肉牛油果醬
🍢馬來西亞沙爹雞肉串
🍕韓國雞肉薄餅
完全係刷新左味蕾享受
🦪日式黑咖喱脆炸廣島蠔蛋包香菇飯
🍨竹炭窩夫雪糕三文治🧇
呢個甜品一直都見好多人點😍 除外外型靚 岩哂打卡 仲要淨係睇相都流哂口水😂 竹炭窩夫做得勁卜脆脆 入面就好軟綿😋 窩夫同香滑既雪糕形成鮮明對比 係甜點天堂中既完美匹配
🥜煙肉花生醬焦糖
呢款奶昔飲落好豐富同滑順😳 鹹甜相間 但好意外地融和 充滿獨特風味 脆脆煙肉碎仲好有咬口!估唔到呢個組合驚喜地好飲🥰
🍵香水檸檬泰式綠茶
香濃既泰式綠茶底再配埋香水檸檬 飲落真係好清新!加埋爆爆馬蹄 (馬蹄爆珠) 令成個口感更加豐富😋 一款清新而芳香既飲品 完美平衡了酸爽既檸檬同泰式綠茶風味 真心必試!