2017-05-22 106 views
Happy Friday 吹水日,志在出嚟傾吓計坐得舒服又食下新野咁啦!今晚又走入工厦,去到朋友工作嘅地方樓下,因為朋友食過好多次話水準好穩定大約7:30已經有八成客人吹緊水,我都急不及待叫咗杯 Milkshakes Tropical forest $50, 香甜嘅菠蘿味好清新,口感綿綿細滑。我哋當中有一個特別喜歡食雞翼,所以特意點了這一個美國水牛城辣雞翼 $104/8隻。大大隻之餘皮脆肉嫩,香辣可口,配上蔬菜條及藍芝士醬,回味無窮仲有店員推介嘅 Texas BBQ beef burger $148。有我喜歡嘅粗薯條,同埋勁爆嘅酸青瓜。有成六安士咁大份量嘅煙燻漢堡牛肉,juicy 滿分,脆煙肉加炸洋蔥圈比較特別,半溶嘅車打芝士更加係我嘅最愛漢堡包包身依然軟熟而牛肉肉質仍然 keep 住嫩又有咬口叫套餐最底嘅就係加$28就可以有一款自家甜品,朱古力棉花堡壘是不可以錯過的。口感味道就像朱古力心太軟。另外想點一個比較特別嘅甜品,海鹽焦糖蛋糕 $56 值得一試。Set dinner 真係好抵食!下次試吓 ribs 吖!

漢堡包包身依然軟熟而牛肉肉質仍然 keep 住嫩又有咬口

Set dinner 真係好抵食!下次試吓 ribs 吖!

$200 (Dinner)
  • Texas BBQ Burger
  • Tropical forest