2023-04-02 18 views
今日,我再嚟到呢間餐廳,因為我係超級fans.食完下腰西冷之後,一個好熱心嘅叔叔就介紹我食Gelato 做甜品。當時我覺得好驚訝,因為我食咗咁多次,餐牌都冇寫住有Gelato.於是我就叫咗一個嚟試吓……Gelato 我選擇咗28昧。口感柔軟,苦茶味同埋gelato融為一體。如果你睇過我食評嘅,咁你就知呢個我成日講…..簡直係雪糕嘅寶物箱🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨不過,雖然我係超級fans,但係我都要講少少improvement. 就係如果雪糕大啲嘅話,我會食得開心啲囉⋯⋯我估個個人都會咁講…老實講,我覺得嗰個叔叔對食物好有研究🧐Anyways, hope you guys like it and I’ll see you next time. Remember, keep it cool ~
今日,我再嚟到呢間餐廳,因為我係超級fans.

於是我就叫咗一個嚟試吓……
28 味gelato

簡直係雪糕嘅寶物箱
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨

老實講,我覺得嗰個叔叔對食物好有研究🧐
28 味gelato