(Non-member)
2010-03-25 64 views
呢間鋪主打係原味靚湯...收工的時間...經過這店鋪..這店鋪內的人叫"可以入黎試下D湯水,冇味精 冇鷄粉GA"心想..姐是沒味道?於是走入去試試...怎知道有味道..我問左了一個很奇怪的問題"冇味精 冇?粉,姐是冇味道..點會有味道呢"?店員親切回答"我們是靠原材料拿味道的",店員是個男孩子..我想大約18-19歲把..於是叫了一個"花膠雙螺竹絲雞湯"等的時候..店員問我有冇會員卡..有的會平一點..最後也買了..500$的會員卡 ..還傾了一會兒..這個店員可愛之處..他不像打工..但不是不好唷..這句話意思是他會站在顧客的心態想..不會做完就算......是一個男孩子..很nice很好人..就是他我天天都去喝湯!!第二天..我右叫了一個"瑤柱香菇肉碎糙米飯"仲有"木瓜猴頭菇螺頭煲山斑魚"好味道!魚湯
呢間鋪主打係原味靚湯...

心想..姐是沒味道?
這句話意思是他會站在顧客的心態想..不會做完就算..
....是一個男孩子..很nice很好人..
就是他我天天都去喝湯!!
第二天..
好味道!魚湯