2020-02-29 259 views
見間舖都開左一段時間,今日就約埋朋友一齊嚟食。🕞輪後時間🕤一嚟到唔需要等位就可以入去,我哋揀咗嘅係可以望出窗嘅吧枱位,感覺會有外國feel啲^_^🥢推介食品🥢1⃣芝士大啡菇漢堡$90聽聞過呢間Cafe係出名食burger,咁我就當然唔執輸嗌個burger餐,我就嗌咗個芝士大啡菇漢堡配手工牛肉漢堡扒(150g),望落個漢堡唔會太大個,仲以為會唔夠飽,但原來呢個size,女孩子食係岩岩好架。一切落個漢堡,無論係大啡菇定係個扒都非常juice,見到啲肉汁閃閃令真係有種好治癒既感覺🥰大啡菇配漢堡扒再夾多2塊芝士真係好美味,而且亦唔會覺得漏,平時比較大既漢堡相信好多女仔食到一半就會濟,但呢個唔會有濟既感覺,加埋生菜同蕃茄解漏,真係不枉一試👍🏻2⃣紅豆香蕉牛奶(+20)原來係一啲都唔夾,香蕉牛奶味比較淡,紅豆係比較甜,2者加埋一齊就有點怪,不建議。味道 😋😋😋😋賣相 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️價錢 🏦🏦🏦(5分最高)🔆總結一下🔆:餐廳座位唔係太過舒適,但食物搭夠,會再回頭😉
見間舖都開左一段時間,今日就約埋朋友一齊嚟食。

🥢推介食品🥢

1⃣芝士大啡菇漢堡$90

2⃣紅豆香蕉牛奶(+20)

味道 😋😋😋😋
賣相 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️
價錢 🏦🏦🏦
(5分最高)

🔆總結一下🔆:餐廳座位唔係太過舒適,但食物搭夠,會再回頭😉