2023-12-27 778 views
最近流連咗去一間西餐店,心思思試下佢哋嘅經典菜,話唔定有驚喜👀!嗰個漢堡包呀,真係正呀!竹炭包本身就夠款,加上嗰塊漢堡扒,咬落去滋味爆炸💥,肉質就算唔算得上汁滿四溢,但都夠香、夠味,整體扒香味滿分;添埋嗰溏心蛋同埋香煙嘅煙肉,個拼盤真係過癮!個沙律refresh嘅,同個焗薯真係心水!咬落去啲蔬菜爽口,仲要夠新鮮,啱啱好嘅口感,令人意猶未盡。至於嗰份黑椒蟹柳焗薯,外皮微焦,入面蟹柳夠哂味,薯仔軟綿綿,吃落真係夾到爆👌。呢間餐廳嘅食物,真係用心烹調,每一啖都係滿足!仲有,唔好錯過佢哋自家嘅西瓜同哈密瓜汁,純正得嚟唔甜膩,飲落真係解渴!下次再去,我一定要試多次!正!👍🍔🥤