旺角可以選擇既食肆有好多,覺得食完對得起價錢既,真係食過一次就已經知。呢間開左好多年既任食放題,食物質素不錯,職員服務好好,出菜又快!我地晚市食左兩小時放題。餐廳不同時段入座不同收費, 大慨 HK$238~298 另加一,CP 值高一定會再來食😚餐廳係旺區兆萬中心樓上,一出lift 已經見到有好多款甜品🍦,好吸引🤩餐廳仍沿用懷舊寫紙仔落單,要一頁頁不同種類中寫上件數,反而感覺好特別。食物種類好多,刺身,壽司🍣,火煱🍲,炸物🍤,爐端燒,鐵板燒,天婦羅,連泰菜🌿都有!食放題一開始當然先點刺身,出菜速度好快,刺身有驚喜,好新鮮,有點意想不到👍🏻👍🏻熟食都點了不少,芝士焗蠔,醬爆榴槤炸蛋,花蟹🦀粥,招牌炒蜆,仲有巴掌珍寶大蝦🦐都係小妹食過推爆介⭐️值得一讚,職員好友善,由入門口到埋單都好熱情招待,連每張枱點了什麼食物都記得,我仍好忙進食期間,職員都有主動表示有什麼已點菜正準備中,將會上枱,好犀利👍🏻飲品選擇有30多款,又啤酒🍺,又有汽水;加$40 仲可以任飲清酒🍶,梅酒,生啤🍻等。📍大本瀛日式放題 (旺角)旺角西洋菜南街1N號兆萬中心10樓

食物種類好多,刺身壽司🍣,火煱🍲,炸物🍤,爐端燒,鐵板燒,天婦羅,連泰菜🌿都有!食放題一開始當然先點刺身,出菜速度好快,刺身有驚喜,好新鮮,有點意想不到👍🏻👍🏻

📍大本瀛日式放題 (旺角)
旺角西洋菜南街1N號兆萬中心10樓