2022-11-15 282 views
今日去開IFC嗰度開會,咁開完會都搞到成兩三點㗎啦已經,個個都好肚餓啦!咁我同個同事仲有另一個會趕住要開,去過果頭嘅朋友仔都知IFC冇咩好選擇㗎啦餐廳嚟講,咁諗住M記呢啲快餐點都應該可以好快手開到餐、買到餐食啦!😀😀點知果間野又細又冇少員工,咁我見咁多人就幫我個同事買埋,佢要一個巨無霸餐我就叫咗一個新出嘅蘑菇安格斯套餐,再轉埋橙茶,因為我係唔飲汽水嘅,咁諗住加大個餐,轉過shakeshake薯條比同事啦!但係原來佢開喺中環呢間d餐係特別貴㗎!係中環想食平少少好似必定要受氣咁🥹果個服務員落單嗰陣時又冇乜耐性態度超差,真係好失望!最後拎住外賣係門口水池食風餐🥲

最後拎住外賣係門口水池食風餐🥲

蘑菇安格斯套餐
2022-11-15
$55 (Lunch)