2021-03-07
有時候,你都會想懶惰嗎?下雨天,濕濕熱熱的天氣,只想去間懶洋洋咁飲杯啡食個All Day Breakfast ..... 就係咁就來到lazy Creature 🦥 呢度個賣點應該係舒適的用餐環境,門口係半戶外空間,仲可以帶埋狗狗待用餐! 小店沒有餐牌,好切合想懶惰唔想諗嘢嘅我 😆 雖然選擇唔多,但應有盡有! 輕食有三文治、麵包圈、全日早餐甚至意粉都有,而甜點就有蛋糕、曲奇可供選擇!All Day Breakfast - 肉腸配酸菜、忌廉芝士啡菇 、yoghurt with honey & granola、炒蛋 on butter toast 、curled salmon on 火箭菜 delicious 🤤 是日意粉— 係三文魚忌廉蔴菇意粉! 非常夠鑊氣 😋😋Chocolate layered cake - 唔太甜,外層有啲chocolate crunch! Latte 夠香滑 👍🏻
是日意粉— 係三文魚忌廉蔴菇意粉! 非常夠鑊氣 😋😋
Latte 夠香滑 👍🏻