2016-12-13 813 views
一行3個人行過鑽石山荷里活,由於有個朋友病病地,想吃啲無咁熱氣或清淡啲嘅嘢,所以最終去咗紅蔥頭都食,入到去lunch time時間都差唔多9成坐滿,waiter方面安排咗個卡位畀我哋,環境上都算坐得幾舒服,亦都唔係好嘈,第一感覺唔差之後點餐,見到lunch 食物選擇算係多,有成3-4板紙畀大家選擇,有扒、有意粉、飯,相信總有一樣嘢啱心水…最後點咗:忌廉野菌意大利飯($46)連飲品——個飯一嚟睇個size算係細碟,但個飯都幾creamy,味道都唔差,女仔嚟講食晒都會飽海鮮炒飯set($46)——呢個朋友點嘅,都抵食,呢個餐有飲品、餐湯連飽,仲有個炒飯好大碟,大過上面忌廉野菌意大利飯,fd話味道都係算正常喇,不過不失餐飲點嘅熱咖啡,都夠熱,感覺滿意紅蔥頭算係多嘅選擇下,味道都OK,lunch都算係一個唔錯選擇

環境上都算坐得幾舒服,亦都唔係好嘈,第一感覺唔差

最後點咗:

餐飲點嘅熱咖啡,都夠熱,感覺滿意

Other Info. : 不過呢到就係要客人自己寫紙點餐,都需要啲時間了解先睇到咩位寫咩choice,之後先將個紙畀waiter,但感覺都叫得個waiter來拿紙,其實佢哋點埋餐應該都可以呀
2016-12-13
$50 (Lunch)