2020-10-05 445 views
//< Mille Mele >銅鑼灣賣蘋果批既都有好幾間出名!小編今次就去左呢間世界一蘋果批一試究竟🥰————————————————- 世界一蘋果批 $36 -小編影完一輪都仲係熱辣辣!抵讚👍🏻蘋果批外皮酥脆唔油膩,裡面既吉士醬同豆乳忌廉幼滑細緻🥰甜度適中,肉桂味恰到好處~ 不愛肉桂既小編完全接受到!裡面既蘋果🍎大大粒,用左慢煮手法,爽脆可口🐤小編話覺得個cream既味好似k11陣味😂————————————————- 千層一口酥 $38 -🐷小編比起蘋果批更愛呢個!可能係因為個豆乳cream唔特別討好我😂呢個千層酥好鬆化,外面既coating厚身少少既會有少少痴牙🦷甜甜的,完全係一啖接一啖咁食😽😽————————————————整體而言,蘋果批幾特別,甜而不膩,唯獨細左少少~ 千層酥吃個不停😁小編當日去,見個個都係一個蘋果批+一杯千層酥咁買嘻嘻😝————————————————評分:7.3/10地址:銅鑼灣霎東街33號地下4B舖營業時間:12:00-20:00#millemele #millemelehk #millemeletokyohk #世界一蘋果批 #銅鑼
< Mille Mele >

- 世界一蘋果批 $36 -

- 千層一口酥 $38 -

評分:7.3/10
地址:銅鑼灣霎東街33號地下4B舖
營業時間:12:00-20:00
#millemele #millemelehk #millemeletokyohk #世界一蘋果批 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣必食 #蘋果批 #日本蘋果批 #美食博客 #香港美食 #香港美食地圖 hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodshare #hkfoodpic #hkfoodgram #hkfoodstagram #hkfoodporn #hkfoods #🐷🐤小食 #🐷🐤甜品 #🐷🐤銅鑼灣
Type of Meal
Lunch