2023-12-08
其實我真係好少食野嬲到要比食評。本身自己係Poke愛好者,之前都試過幾間唔同嘅Poke可圈可點,畢竟口味問題,至少人地足料+價格都算合理。但係呢間野,可以算係打住黃店旗號嘅垃圾店,原因如下:下午大概4:00去到,冇客,只有一位職員,Hea Hea地咁樣同我講用手機落單,選擇左自選:三文魚+牛油果+北寄貝+蟹子+豆腐+青瓜,落完單都以為要等5-10分鐘,點知唔夠三分鐘已經拎咗兜野出黎,已經心感不妙…揀左蛋黃芥末醬,其實就係超市都有得賣嘅邱比沙律醬,其實都幾失望下。此外我以為自己額外加錢叫多兩個toppings 份量應該好大啦?點知…每樣野真係得少少。再者,D汁淋得唔均勻都算啦,基本上D白飯係冇任何汁+覺得Match,我就將希望寄望係我最愛嘅三文魚+牛油果之上。只可以話沒有最差只有更差,居然比個爛嘅牛油果我,咁我就即刻反應翻,個店員好寸咁黑曬臉話幫我換過,完全冇Say過Sorry:)至於三文魚,只可以講係普通貨色,超級多筋,唔知自己食緊乜🤬最後,間鋪只係收現金,店員收錢嘅時候好似我殺左佢全家咁嘅樣,貼錢買難受,今次真係好L慘。奉勸各位,真係唔好試呢間野!!!
至於三文魚,只可以講係普通貨色,超級多筋,唔知自己食緊乜🤬