2023-01-05 207 views
餐廳雖然冇K11咁闊落,但係環境佈置好類似,空間感足夠,下午有天然陽光,環境舒服。我哋今日去食午餐,叫咗兩杯嘢飲,三款食物。其實飲品價錢都偏高,但係亦都十分出色。Baby Cigar$78 特濃咖啡,牛奶,Tiramisu醬,點佢配的手指餅,好正,飲到底仲有咖啡啫喱,當佢係一個甜品都唔錯。叫咗個泰式pizza,配埋一個小青檸 食落少少酸酸辣辣幾開胃。雖然薄脆批,但size都幾大個,我哋當日只係食到一半😅仲有一個慢煮豬肉冇影相,慢煮其實都好穩陣,肉質好林,配埋少少玉桂蘋果,唔錯。仲有菠菜,不過我自己唔食菠菜,就唔評論。另外仲有個小食,醬油年糕,有少少甜,個人覺得年糕本身甜,配埋個甜醬油更加甜,幸好有少少紫菜係面,不過啲醬油又癡唔住。包住菜食會好好多,平衡番個甜味。總括嚟講,嘢食係性價比高。雖然嘢飲有啲貴,不過都值得試。
Baby Cigar$78

總括嚟講,嘢食係性價比高。雖然嘢飲有啲貴,不過都值得試。
Baby  Cigar
醬油年糕
泰式薄餅
2023-01-01
$300 (Lunch)
Baby  Cigar
泰式薄餅