(Non-member)
2008-02-19 14 views
尋日星期日去左呢間野度食dinner buffet,我地一行13 人6:30 去食,俾左2 張6 人desk 我地,每位208 蚊( 未加一)。首先,我地o既座位係"挨"牆o既,所以坐中間o既人要出去拎野食就要下下叫個fd 起身先可以出去,有o的煩!坐位較少,約可坐50 多人。toilet male/female 各一個,not clean!冷盤-- 翡翠螺、蜆、蝦、小蟹、血蛤、生蠔( 約8:30 後先出生蠔,唔大隻亦聞到少少腥,我已經食左2 hrs,都飽晒啦,最後一隻都冇食...)中途亦每desk 俾左一板海膽我地,少少腥,尚可...但魚生都幾新鮮,亦唔孤寒,師傅都俾幾大舊幾多我地。仲有o的冷盤如沙律、日本小食、每碟小小的,都幾易食幾好食。有一大舊燒牛肉,但要等人切俾我地,不過佢地都好忙,結果冇乜人理我地。熱食-- 好似得6、7 款,咖哩雞、羊、串燒、一條大魚...等,2 款湯( 西洋菜湯& 好似牛尾湯)甜品-- 約10 款,all 都係細細杯,幾好食唔太甜,可以每樣都試下。雪糕要自己"不",但又唔係好見到個spoon o係邊,係雀巢雪糕,最後冇食到。服務-- O的WAITER 態度
坐位較少,約可坐50 多人。
但魚生都幾新鮮,亦唔孤寒,師傅都俾幾大舊幾多我地。
仲有o的冷盤如沙律、日本小食、每碟小小的,都幾易食幾好食。
服務-- O的WAITER 態度幾好。
第一次食buffet 係冇食生蠔& 雪糕,有o的唔開心!
整體-- OK!