2013-01-21
唔係第一幫襯,任食黎講質素算OK可惜服務態度勁差,好似欠左佢咁呢到係任食2.5小時,侍應會係夠鐘前大約30分鐘提你LAST ORDER,都算正常點知佢今次冇提到我地,我地再ORDER一餅稻庭烏冬的時候,侍應開頭扮聽唔到,之後居然勁惡話已經過左LAST ORDER,唔可以再叫野!仲即刻幫我地賣埋單!你地唔提我地,我地點會知過左LAST ORDER?唔通自己計住2.5小時食,夠鐘仲自己識叫賣單?問題係我地仲見到侍應有提其他客,可能係唔記得提我地,但我想講食客自己真係唔會識同你計時囉!完全冇提過我地last order就搶左我地張單去埋,但我地仲有野未叫,完全唔知夠鐘,有權叫返自己本身想叫既野,況且只係一個烏冬,唔駛好似欠左你咁下嘛?同佢理論,鬧返你轉頭,個面口好惡,仲要話唔關佢事,真係受佢氣都受飽!乜胃口都冇晒最後仲夾硬拎走我地個鍋,未見過咁差既服務態度!個經理點同我地say sorry都冇用,真係要好好教下d員工囉服務態度咁差,就算食物就OK都冇用。
可惜服務態度勁差,好似欠左佢咁
點知佢今次冇提到我地,我地再ORDER一餅稻庭烏冬的時候,
最後仲夾硬拎走我地個鍋,未見過咁差既服務態度!
服務態度咁差,就算食物就OK都冇用。