2017-11-23
話說睇左某個報導後,俾佢個奄列pancake吸引左,所以星期日就同閨蜜一齊黎試下。1點左右黎到,只有3檯客人,空間都幾大,店舖佈置好吸引,好少女系。空間咁大俾人好舒服嘅感覺。叫左3樣野食,最想食嘅奄列pancake餐牌係寫2點黎至有,本身諗住食完野夠鐘至叫,但食完未夠鐘已經見到有人叫左。叫左櫻花蝦明太子意粉,一啲都唔明太子,俾櫻花蝦搶左味,份量都算大,仲有個鰻魚玉子漢堡,好大個,但唔好味,鰻魚係超市急凍鰻魚失望,仲有個薯角,店舖推介食物,一啲味都冇,面度啲芝士硬晒2杯咖啡都係一般般,一杯要40幾蚊有啲貴。黎到最期待嘅甜品,味道ok,個pancake 唔係空氣質感,食左等於冇食個隻,會有啲飽肚,個cream係乳酪酸酸地,好特別,個雪糕唔得好藥水味. 整體黎講,咸食唔推介,甜品可以一試。價錢都係偏貴,食物份量都ok, 2個女仔share一碟都足夠。
2杯咖啡都係一般般,一杯要40幾蚊有啲貴。