2022-05-23
放工諗住放鬆吓搵間bar坐低傾吓計食吓嘢,點知越食越肚餓食完仲要胃痛🥲 只係簡單咁嗌咗個牛舌、一碟大蝦意粉、同一杯雞尾酒。個牛舌等咗大概15分鐘就上,唔算熱,調味還好,但唔知係咪因為厚切所以好韌。仲要上到嚟大大件淨係比叉,完全冇比刀,完全唔知點樣食😂雞尾酒叫咗唔超過5分鐘就到了,算快個意粉等咗足足45分鐘,等到胃痛都未到。餐廳又唔俾水,侍應又淨係服侍老闆所謂嘅朋友,根本都唔會理啲街客。個麵食落好苦,然後先至食到少少調味,死咸咁樣。啲蝦都唔算大隻,食落有啲老。不過bar嘅嘢食都唔預佢好食㗎啦😂就係估唔到有咁嘅期望都可以咁難食姐其實一等咁耐係因為老闆仲有一個私人party要serve,以餐廳為門面實質就係一個私人party room, 完美咁樣避過晒所有599G🙂 但係party還party餐廳還餐廳係開party嘅同時都要確保餐廳質素同埋上菜時間先得㗎😂 都唔知點解可以食完晚餐仲餓過食之前😒一句講晒啦唔好俾佢係kolor搞就誤導咗多謝佢話我嘅減肥生涯貢獻呀😊
雞尾酒叫咗唔超過5分鐘就到了,算快
多謝佢話我嘅減肥生涯貢獻呀😊