2018-07-24 35 views
今日來到Patisserie Mon cher食甜品,我地叫了最新推出既甜品set-幸福小籠,有大細之分。幸福小籠既甜品十分精緻,賣相十分吸引,一定要影相打卡放上網呃like,不但只有賣相,每一件既甜品都好好味道,首先大既幸福小籠有一件蛋卷,在這一間店可謂鎮店之寶經典原條堂島卷既迷你版,入面既忌廉唔會太甜,好濃郁,好有牛奶味,加上外面好有蛋香既蛋糕,好夾之餘也好好味。另外有兩個是幸福御守,一個是原味幸福御守,一個是士多啤梨幸福御守,可謂皮薄餡靚,而特別既是士多啤梨幸福御守,入面既忌廉會有細細粒既士多啤梨,而皮亦是有士多啤梨味道,食落去有點甜甜酸酸的,如果是好鐘意食士多啤梨,一定好鐘意。而環境方面,好乾淨,好舒服,環境既裝修好精緻,好有日本甜品店既特色,而且店員亦十分溫柔有禮。