2022-09-25 816 views
秘魯我就未去過 但係聽講香港有得食咁咪去試吓囉 🤣 好少去香港島嘅我喺SOHO 附近兜兜轉轉幾個圈 終於搵到呢一間正宗秘魯菜 我哋冇訂枱 間舖頭又好細 去到已 full booking 🥲 好彩我哋去得早 可以比一張枱我哋坐低住先食住先 生鱸魚他他 - 傳統頭盤有薯蓉 生鱸魚 雞蛋 老虎奶 鍵盤醬汁 好似食魚生飯咁 都好得意Ceviche Clasico - 係一款好正宗頭盤 酸酸美味 好開胃香辣蜜糖雞翼 - 甜得來有啲辣 辣得來有啲甜 傳統秘魯烤雞 - 好香好Juicy 可以選擇配蒜蓉飯 沙律 薯蓉 甜番薯 食咗幾款餸家良杯特飲 埋單$700 都算唔貴 食得好飽 -***5💋 is the highest***Feeling:💋💋💋💋Service:💋💋💋💋Yummy:💋💋💋💋💋Overall:💋💋💋💋-💈 Chullschick (中環)中環蘇豪嘉咸街45-53號地下D舖

香辣蜜糖雞翼 - 甜得來有啲辣 辣得來有啲甜

食咗幾款餸家良杯特飲 埋單$700 都算唔貴 食得好飽
***5💋 is the highest***
Feeling:💋💋💋💋
Service:💋💋💋💋
Yummy:💋💋💋💋💋
Overall:💋💋💋💋
💈 Chullschick (中環)
中環蘇豪嘉咸街45-53號地下D舖
2022-09-24
$350 (Dinner)
  • 招牌秘魯烤雞
  • 海鱸魚他他薯蓉