2022-10-06 133 views
餐廳位於荃新天地2期地下,喺商場外圍路上都會見到,非常當眼。餐廳俾到我年輕活力既感覺。夏威夷四重奏 $114有辣味三文魚、經典吞拿魚、泰式熟蝦、牛油果。配菜係彩虹組合,有青瓜、紅黃椒等等。選左黃薑椰菜花和半糙米飯。D. I. Y. 自選 $90我選左慢煮天多利雞和西班牙蒜油八爪魚,配菜選左和風組合,底層選左黃薑椰菜花和半糙米飯,再追加$12牛個半油果和$8泡菜。再加飲品$8 Coke Zero 和$8 錫蘭檸檬茶。兩碗飯都非常大碗,餸菜比飯還要多,塞得滿滿,我地食得非常滿足。呢個份量,大胃王食佢絕對夠飽肚!魚生同熟肉都係大粒方塊,配菜亦都一樣切成大大粒,一啖肉一啖菜再加一啖健康飯,清涼既口感係炎炎夏日必食之選!

夏威夷四重奏

夏威夷四重奏 $114

D. I. Y. 自選(慢煮天多利雞, 西班牙蒜油八爪魚, 和風組合, 黃薑椰菜花和半糙米飯,追加半個牛油果和泡菜)

D. I. Y. 自選 $90

Coke Zero 和 錫蘭檸檬茶

再加飲品$8 Coke Zero 和$8 錫蘭檸檬茶。

夏威夷四重奏和D. I. Y. 自選

Type of Meal