2022-12-14 520 views
🇭🇰Cielos·佢呢間餐廳係喺禮頓道嗰度嘅 門口掛住咗好多世界盃嘅國旗 就算唔係有直播既時間 佢都會播啲重溫既賽事 一路睇波一路食pizza勁有feel⚽️·4 ULTIMATE CHEESE & TARTUFO PIZZA $208 l TAGLIOLINI NDUJA & CLAMS $228佢呢度嘅pizza係薄身啲個種黎既 所以食落去唔會咁大負擔 而且我哋揀嘅呢款芝士黑松露pizza個黑松露味真係好濃😌佢除咗有海量嘅芝士同黑松露醬之外 仲有啲黑松露片 所以層次幾豐富🧀️不過始終呢個剩係得黑松露一個配料 食到最尾可能會單調少少 所以如果大家都想食黑松露嘅話可能可以試吓佢另一款有埋牛肝菌既pizza🍄之後佢個意粉都幾有驚喜 佢個蛋麵質感好好 而且好掛汁 佢個汁係有少少辣辣地咁嘅 好惹味🍝之後佢個蜆我都好鍾意 佢地勁飽滿 勁大粒 食落超甜😍😍·HOMEMADE BURRATA WITH PARMA HAM $178 l DELIZIA DI TIRAMISU $78我哋另外仲嗌咗佢呢一個自家製既burrata 佢呢個係偏奶少少既 味道唔錯 加埋啲火箭菜同埋parma 好夾🥛我自己就鍾意
🇭🇰Cielos
TAGLIOLINI NDUJA & CLAMS

l DELIZIA DI TIRAMISU $78
DELIZIA DI TIRAMISU

我哋另外仲嗌咗佢呢一個自家製既burrata 佢呢個係偏奶少少既 味道唔錯 加埋啲火箭菜同埋parma 好夾🥛我自己就鍾意加多少少黑椒 咁樣味道就再豐富啲😎😎之後佢個tiramisu都好好食 佢個調味剛剛好 而且下邊個lady finger都好好食☕️
#rbyeat
#rby西餐