2023-09-21 321 views
有得用QR code落單真係非常方便快捷,唔洗下下等員工行埋來先有得落單,繁忙時間真係派得上用場。😌👍🏻💛天婦羅💛With茄子、冬菇、南瓜and野菜天婦羅,款式多,蔬菜新鮮足料,香脆可口。💛牛舞拼盤💛肉好滑好嫩,so fresh💛脆皮香蕉💛Truly amazing,炸香蕉都真係第一次食,香香甜甜咁,又真係幾唔錯!💛雞軟骨肉棒餃子💛哇,呢個組合都係第一次見,幾有創意啊~食落味道都不錯,夠特別。💛明太子大葉蝦卷💛Well~green green地令我幾好奇入面係咩~原來有明太子,食落又幾好味。💛奶黃今川燒💛個名so special,燒到甘黃色so jeng🤤🤤mixed with 奶黃甜甜地yumyum💛薩摩牛肉粒燒汁💛一咬啲肉汁bit曬出來,超級無敵正呀❤️😘☺️呢間鋪頭主打燒肉,燒完更加好食!💛薩摩牛肉粒💛肉汁幼嫩香滑,夠結實,爽口彈牙。環境:💜💜💜💜💜賣相:💙💙💙💙💙味道:💚💚💚💚💚服務:💛💛💛💛💛
💛天婦羅💛
💛牛舞拼盤💛
肉好滑好嫩,so fresh
💛脆皮香蕉💛

💛雞軟骨肉棒餃子💛
💛明太子大葉蝦卷💛

💛奶黃今川燒💛
💛薩摩牛肉粒燒汁💛

💛薩摩牛肉粒💛
肉汁幼嫩香滑,夠結實,爽口彈牙。

環境:💜💜💜💜💜
賣相:💙💙💙💙💙