2023-01-27 706 views
🇭🇰Cali-Mex Bar & Grill·我哋新年去左孖崗山行個大運 行完之後本身想食好出名個間茶餐廳既 點知佢無開 所以最後就諗住去海邊個啲餐廳食小小野 點知佢地全部定價都超級進取 所以我哋最後就揀咗呢一間應該係全條街性價比最高嘅餐廳🤣🤣·Quesadillas $138/half l Street Tacos $48佢個quesadilla我自己覺得幾好食 佢係就算半份都勁大個 而且佢入邊係真係有海量嘅pulled pork 配埋佢個辣辣地嘅汁超惹味🌮之後佢入面啲拉絲嘅芝士都好正 熱辣辣咁樣新鮮焗起超好食🧀️tacos嘅話我自己就覺得佢個魚好食過雞個個 因為佢條魚係煎到超juicy 而且魚肉好嫩🐟個雞肉就略嫌乾左少少 不過調味都唔錯嘅😎😎·📍赤柱赤柱大街90號地下📍西環西營盤高街48-78號恆陞大樓地下1-2號舖📍中環荷李活道26號地舖📍西貢灣景街22號地舖
🇭🇰Cali-Mex Bar & Grill

📍赤柱赤柱大街90號地下
📍西環西營盤高街48-78號恆陞大樓地下1-2號舖
📍中環荷李活道26號地舖
📍西貢灣景街22號地舖
$120 (Tea)
Quesadillas
Street Tacos