繼Cohee Studio 同For Single之後,Cohee竟然會係呢個咖啡沙漠粉嶺開分店!本身已經幾鐘意錦田店,覺得好chill好舒服好有旅行的感覺,不過就係因為太細所以難d影相,今次一見到前裁判法院的雪白外牆同新店的日系裝修之後,簡直抗拒唔到!而且新店的營業時間又提早左,應該唔會出現錦田平日都要排哂長龍的情況掛!lol淨係門口呢個牌都特別有感覺haha。Menu方面其實同舊鋪冇咩太大分別,但因為早到終於可以影到cafe的環境相,真係好靚!即刻簡個榻榻米影返幾張先!甘岩有陽光影落嚟真係特別靚!☺️✦ Dirty個Dirty🥃 真係好靚!雖然側邊唔係話漸陣漸得好明顯但係面頭嗰個色好出好靚見到expresso 的流動✦ Parma Ham & Scrambled EggBagel其實比較似普通麵包🥯可能烘多少少會好d沙律加黑醋係清新既整體靠parma ham的咸香調咪✦ Smoked Salmon, Avocado & Cream Cheese任何時候都係無得輸既組合!Smoked salmon + cream cheese 👏🏽🥳加埋一整個好新鮮的牛油果都幾飽除左食物同之前差唔多未
✦ Dirty
Bagel其實比較似普通麵包🥯
可能烘多少少會好d
沙律加黑醋係清新既
整體靠parma ham的咸香調咪
任何時候都係無得輸既組合!
加埋一整個好新鮮的牛油果都幾飽
除左食物同之前差唔多未係好驚喜外,環境係最主要令人回頭既原因,真係太靚太舒服啦!真心鍾意!🤩😊