2022-08-17
【Bayfare Social】Rosewood 入面價錢比較親民既餐廳🥸🥸Steak Frites 💰HKD260牛扒既牛味都濃, 但so far就正正常常 無話好特別~~Pluma Iberica 💰HKD360味道都係正常 但勝在得好淋身 口感唔錯Paella Seafood佢有2個size可以選擇 Small 💰HKD300Large 💰HKD450我地上次去就比較多人, 所以就叫咗個大size share🤓個盤好大但個深度好淺, 所以個份量其實唔多食落都幾好食, 西班牙飯既味道濃郁但以佢份量黎講就有啲貴Churros 💰HKD85我覺得係成餐覺得最好食既野😂 亦見唔小枱都有叫佢Churros係即叫即炸, 食落外皮脆卜卜, 咬落有小小煙韌感, 再點埋我最鍾意既朱古力醬真係好好食!!甜品必叫item😗😗Cocktail 💰ard HKD100味道都偏烈 但個人覺得還好 而且啲杯個賣相令到佢地更加平平無奇😂😂Ice cream 💰HKD60 1 scoopGelato雪糕🍦 拎黎點churros幾好食 以Rosewood既餐廳黎講, 佢個價錢算係較親民 但so far佢地食物既味道
Rosewood 入面價錢比較親民既餐廳🥸🥸
Steak Frites 💰HKD260
牛扒既牛味都濃, 但so far就正正常常 無話好特別~~
Pluma Iberica 💰HKD360
味道都係正常 但勝在得好淋身 口感唔錯
Paella Seafood
佢有2個size可以選擇
Small 💰HKD300
Large 💰HKD450
個盤好大但個深度好淺, 所以個份量其實唔多
食落都幾好食, 西班牙飯既味道濃郁但以佢份量黎講就有啲貴
Churros 💰HKD85
我覺得係成餐覺得最好食既野😂 亦見唔小枱都有叫佢
Cocktail 💰ard HKD100
Ice cream 💰HKD60 1 scoop
Gelato雪糕🍦 拎黎點churros幾好食
以Rosewood既餐廳黎講, 佢個價錢算係較親民 但so far佢地食物既味道同擺盤都真係一般
唔會話有想encore既意慾🥸