2024-06-12
想享受審犯式嘅服務體驗, 一定要嚟"SHame Xpress" 試一試一般餐廳whats app落單去到講電話號碼拎餐係常識,原來呢間係唔啱用,講完電話號碼會個阿姐大大力問你“你嗌咗乜呀!” 喺佢嘅霸王色震懾之下我又講錯左餐蛋同腿蛋,然後就又被使出咗靈魂拷問喇俾錢時用八達通,當我拎住張八達通放喺部機附近,阿姐即刻用隻手掃開我,真係一手打落黎咁“掃”開,叫我唔好拍卡住 到佢自己㩒唔到部機啲數字又想話我一次,但當時我己經雙手離開晒櫃面,佢就只能夠細細聲自己講“hang機呀” 。。。服務態度一流,食物品質更加返唔到轉頭個餐肉咸到以為食緊咸牛肉,個蛋熟到似係六十路,真係食埋呢次就無下次。佢呢個早餐足以引到我寫呢篇警世食評,食佢廿幾蚊野唔係多,但正常禮貌同品質應該要有吧?btw, whats app落單原來唔係mark電話號碼,唔怪之得之前落親單都係黎到先即場整,即係你個外賣派左俾其他客都唔出奇
服務態度一流,食物品質更加返唔到轉頭