2009-06-21
尋晚同好多同學黎呢度食飯,我一向都將呢度列做black list,我都唔多想去。算啦,俾多次機會你。結果,一次機會都嫌多。我地都好好彩,book到間大房,都算坐得幾舒服。不過食物就太難食啦,完全搵唔到幫襯佢既理由。牛肉鍋其實係普通,只係肥牛加隻唔多熟既生雞蛋所製成既。個湯底就甜得滯,我都唔識去形容啦。而配料都算係咁,呢個叫做好食。壽司拼盤唔想記得有咩食過。但我好記得海膽玉子壽司既海膽係變壞左既。而其他壽司就無乜特別,而芥茉三文魚壽司就令好多同學中計,令佢地有種好功鼻既快感。五色刺身拼盤無乜特別,但一人一舊就分哂啦。火龍卷呢個係壽司中最好食,因為佢係漏單要快起。而蝦係新鮮炸起,所以呢個算係咁啦。真係好唔得,食左九十幾蚊都唔知食左乜。總之好難有下次,因為佢開左四年就差足四年。唔係同學既要求,實唔會去呢間。而且上菜好混亂,有可能自已食左都唔知。有無張單列清楚,真係好得人驚。佢仲做到生意有乜理由呢?
理由。
得滯,我都唔識去形容啦。而配料都算係咁,呢個叫做好食。
有種好功鼻既快感。
五色刺身拼盤無乜特別,但一人一舊就分哂啦。
以呢個算係咁啦。
左四年就差足四年。唔係同學既要求,實唔會去呢間。而且上菜好
到生意有乜理由呢?