2021-11-03
作為Slash既我最鐘意搵啲Cafe或者餐廳可以做野,竟然係上環比我搵到哩間適合既Cafe! 喺附近泊好車,行五分鐘就到左LOF10,地點方便而且空間夠大同開揚。諗住叫輕食為主,所以叫咗份三文治同一杯熱LATTE。不過我見餐牌仲有其他三文治類、意粉、甜品可以叫。黑松露芝士三文治 $128三文治即叫即烤熱,脆面夾住黑松露芝士超邪惡,仲要啲芝士可以拉絲架!一整好既時候,松露味好重,雖然叫咗細細份,但因為芝士比較滯,所以我分開左兩輪食,配合做野啲時間岩岩好。熱LATTE三文治有套餐,$128已經包括咖啡或茶或梳打特飲。熱LATTE有個特別之處,就係係打完奶同混合咖啡之後,會印個LOF10餐廳名上去。打卡一流,而且牛奶咖啡溫度剛剛好,有細滑嘅奶泡係面。提提大家:因為附近好多狗仔會下午經過裕林台散步,啲狗仔好鐘意係店外玩,如果怕狗人士就要注意一下喇~最後要讚下員工,唔趕客走之餘,好細心見我飲完杯咖啡,靜靜遞咗杯水俾我🥰💯
三文治即叫即烤熱,脆面夾住黑松露芝士超邪惡,仲要啲芝士可以拉絲架!一整好既時候,松露味好重,雖然叫咗細細份,但因為芝士比較滯,所以我分開左兩輪食,配合做野啲時間岩岩好。 熱LATTE