2022-11-22
之前喺openrice手多多買咗一千蚊八折既飲食券 用淨咗大概200蚊 係啲卷到期日放工由何文田狗沖衝咗過嚟中環店 買外賣all-in埋啲coupon😅龍蝦炒意粉 3.8/5由中環丁丁返到灣仔屋企 個意粉仲好彈牙 軟硬都算適中 蒜香味都幾重 小小辣 超級惹味😋 龍蝦有半隻🦞 肉質都幾甜 但稍為硬同埋老咗啲🤔 但都仲對得住138呢個價錢 可以一試嘅菠蘿牛角 2.5/5本人係最菠蘿包表面嗰塊脆皮零抗拒嘅人 之前有一間雞蛋仔都推出過菠蘿雞蛋仔 超級好食 今次到菠蘿牛角包😙 返到屋企用氣炸鍋整熱咗少少 個菠蘿皮唔算脆 甜到唔夠 還原唔到菠蘿包嘅味道😮💨 個牛角包本身不過不失 整體嚟講 下次會試其他味道🤣 p.s. 當日係星期三 我六點左右到達Urban 已經見到啲中環拎住杯酒係到chill緊 嗯 this is chill😶
龍蝦炒意粉 3.8/5
菠蘿牛角 2.5/5