HIKARI

2021-08-25 1034 views
【Hikari】見到網上好多人share呢間Cafe有好靚既打卡位,打算去一探究竟啦,點知無論環境同服務都令我地有啲失望😥我地去既日子係閒日下就,諗住應該會小啲人,但原來都好full,都要等幾個字先入到。 然後發現打卡位只限二樓,一樓只係好普通既卡位,發現等咗咁耐都係無得影下相都有啲失望。所以我諗星期六日去既應該都幾難先會中到個打卡位野食我地叫咗一個煙三文魚青醬意大利麵 💰$88 佢個醬整得唔算creamy,自己唔鍾意加咗芽菜係面,太fresh既青草味搶咗個味,喧賓奪主既感覺,整體一般三重芝士薯條🍟 💰$58佢面頭落咗個粉有d似five guys 個隻,如果落多d會更好,都唔錯Dirty 💰$25跟餐加會平啲 呢個價錢性價比算高入口都順既,但啲啡好耐都唔沈同無比匙羹可以mix埋佢地,奶同啡入口既時候balance唔到😂Americano 💰$21味道偏酸,但我都係偏好苦味😯整體食物還好,但服務認真一般。店員都有種唔太搭理你既感覺。重點我地食到一半聽到有人喝個客,好似係比漏咗錢,然後勁大聲喝個客返去補反😨 當時見到在座既客都當堂嚇咗嚇,雖然唔係喝我地,但個下都覺得好aw😥 性價比中等,但
【Hikari】

所以我諗星期六日去既應該都幾難先會中到個打卡位

野食我地叫咗一個煙三文魚青醬意大利麵 💰$88

三重芝士薯條🍟 💰$58

Dirty 💰$25

跟餐加會平啲 呢個價錢性價比算高

Americano 💰$21

味道偏酸,但我都係偏好苦味😯

性價比中等,但overall黎講唔會encore😶‍🌫️
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$105 (Tea)