2024-11-20 364 views
邊佑錫真係好靚仔😍😍❤️❤️打卡順便追星😚呢間cafe搞活動同physiogel 合作👍只要惠顧聯乘窩夫套餐即可獲贈「PHYSIOGEL醫學級護膚體驗套裝」!重點係有邊佑錫個樣的文件夾😳🫣士多啤梨豆腐麻糬窩夫+奶蓋士多啤梨特飲 $218呢個咁粉紅少女心的甜品真係打卡好岩😌😌最欣賞係豆腐雪糕 好食好濃豆香!脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵 $168呢個略為乾炒 係韓國芝士公仔麵味的combination😉炸蕃薯條 $68份量不錯!最欣賞有好多醬選擇 我地揀咗蜜糖芥末同埋明太子醬~加一服務費PS: 走得太聲趕 唔記得係門口同我男神合照🤣Ukiyo (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea 6樓610號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#外賣 #cafe #gayeecafe
邊佑錫真係好靚仔😍😍❤️❤️打卡順便追星😚
呢間cafe搞活動同physiogel 合作👍

士多啤梨豆腐麻糬窩夫+奶蓋士多啤梨特飲 $218
呢個咁粉紅少女心的甜品真係打卡好岩😌😌
最欣賞係豆腐雪糕 好食好濃豆香!

脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵 $168
呢個略為乾炒 係韓國芝士公仔麵味的combination😉

炸蕃薯條 $68

加一服務費
PS: 走得太聲趕 唔記得係門口同我男神合照🤣

Ukiyo (尖沙咀)