2017-11-05 260 views
今日同大家去粉嶺工業區一間隱世嘅小店what the food,呢間店係我朋友介紹我去 ,非常好食雖然係隱蔽啲,但係值得為大家行去係咪試一試, 餐廳嘅選擇仲多,而且環境亦都非常好,侍應每個都非常靚女 介紹下啲嘢食先首先我叫咗一杯蘋果沙冰,蘋果味非常之濃而且亦都唔會太凍,非常好飲 叫咗個紐西蘭肉眼扒佩羅宋餐廳,個羅宋湯完全感受到係自家製嘅羅宋湯,非常好飲,絕對唔係出面嘅罐頭湯 主席紐西蘭肉眼扒配上炸薯角,炸薯角係即炸非常香口,紐西蘭肉眼扒亦都非常之香,食落肉質非常鮮嫩,非常美味嘅一餐 最後我叫咗個好想食嘅甜品雪糕窩夫,樣貌精美之餘,雪糕凍冰冰窩夫暖笠笠,呢種感覺我非常鍾意,完全滿足我一個非常快樂嘅下午

餐廳嘅選擇仲多,而且環境亦都非常好,侍應每個都非常靚女

主席紐西蘭肉眼扒配上炸薯角,炸薯角係即炸非常香口