2018-04-19
一個好鍾意打邊爐既朋友生日,自然會去來港不久嘅海底撈試吓喇~聽就聽得多佢既服務一流,等我親身去睇吓佢係咪真係咁好服務先!舖喺3樓,我地去到2樓已經有人幫我地,我地book咗枱,check完紀錄就有人一直帶枱,我地張枱係卡位,夠大夠好坐,一坐底詭有個pad比我地點餐,都簡單易用!我去之前已經睇過攻略,點咗4格湯底,其中2格要咗清水($0),因為我地3個人,只睇中兩個湯底,所以都ok,計過咁樣4格真係比2格平,我地再喺汁醬配料區拎咗d芫茜落果2格清水,自製口味添!佢有啲兜仔,方便客人淥粉麵,都幾細心吖~非常多既汁醬,而且有前菜有湯有糖水有生果,大把選擇~食物有半份同一份選擇,我地人少少,想試多D嘢,就梗係叫半份喇~豬片都幾靚~肥牛都真係幾肥吓~長髮嘅有橡筋,四眼嘅有眼鏡巾,有電話嘅有套食完有COUPON下次用薄荷糖同牙籤都會準備埋~總括而言,食物一般種類唔多,貴,唔慣有TOO MUCH既服務,唔吸引到我下次再嚟~
因為我地3個人,只睇中兩個湯底,所以都ok,
佢有啲兜仔,方便客人淥粉麵,都幾細心吖~
非常多既汁醬,而且有前菜有湯有糖水有生果,大把選擇~
豬片都幾靚~
肥牛都真係幾肥吓~
長髮嘅有橡筋,四眼嘅有眼鏡巾,有電話嘅有套
食完有COUPON下次用
薄荷糖同牙籤都會準備埋~
Other Info. :
佢出名既即場拉麵,非常驚嚇,拉嘅麵又掂牆又掂地再即時落埋鍋,真係夠哂污穢~