2015-02-28 1292 views
唔知點解咁多讚 今晚食完覺得食物同環境都好一般食左牛肉卡巴 個牛完全無咩味 有三支汁可以用 薄荷既無薄荷味 蒜個支唔錯野飲 石榴汁唔錯 幾fresh 唔會好甜但個薄荷梳打 勁難飲 完全唔明佢個味想點 梳打但完全無梳打既氣 個薄荷味 比薄荷茶重要少雞串沙津 個味我真係唔太buy 同埋個雞好乾最後個羊肉伴薯菜先好食 成份得兩塊羊 全碗都係薯仔 問個staff 佢話個菜本身就係咁 同埋唔係佢落單 佢落會講喎 咁即係推責任? 最好笑係有外賣 之後佢直接係放曬d膠盒係我地張勁細既二人桌 完全無同我地講就係到整外賣醬 重要同我講 睇埋表演你地要比返張桌我呀 我要比出面個人== 問題係 我地入左去唔夠9個字==我個野真係頂唔順話 咁我洗唔洗依家比你呀 完全唔覺得有咩好 個個表演 同無睇無分別 唔會再去
唔知點解咁多讚 今晚食完覺得食物同環境都好一般
野飲 石榴汁唔錯 幾fresh 唔會好甜
雞串沙津 個味我真係唔太buy 同埋個雞好乾
得兩粒肉仔 而且個味 就係好似蕃茄煮薯仔既味
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)