2024-01-11 35 views
天氣甘凍,所以呢排好中意打邊爐,所以午餐就揾到呢間相馬@荔枝角。餐廳位於荔枝角長義街10號昌隆工業大廈1樓,地方闊落,而且都幾易揾到。暖羊羊海鮮火鍋放題真系好多野食。我地好快就入座,飲做個暖笠笠既胡椒花膠湯,好快就上任食惹味羊腩煲,超級多羊腩,啖啖肉,而且好入味,食完仲可以加D生菜入去添。然後就到主角蒸海鮮,個盤入面擺滿曬唔同種類既海鮮,扇貝,沙白,蝦,鮑魚等等,如果覺得海鮮唔夠喉,可以叫埋呢個任食肉類海鮮火鍋,一次過食夠本。另外,美國牛小排都名副其實高質🐂,非常好味,每片都較薄身,而且牛肉的顏色亦較深,牛味頗濃,牛舌比普通牛肉再多一份彈牙既口感,幾特別。😋鮑魚菇都好大塊,好容易熟。再食幾串串燒,就真系飽曬。呢間餐廳看似平平無奇,但系食物質素真系高,要介紹比D朋友試下。🎉🎉