2022-10-18 15 views
珍惜每次同朋友相聚既時刻,除左互相update近況,當然係食好西😛。我地都好鍾意食fushion菜,因為每一道都會有驚喜。餐廳裝修帶工業風配襯木抬櫈,店鋪唔大但勝在夠舒服,值得一讚店員好熱心介紹菜式💯。🐔孜然風味原隻單骨雞翼 $60原隻雞翼去單邊骨,比平時食既單骨雞翼大隻,啖啖肉。雞翼外皮香脆,肉質嫰滑多汁,夠入味。🍟黑松露薯條配特製黑松露蛋黃醬 $68粗薯條配黑松露蛋黃醬,薯味濃,沾埋個醬一齊食,滋味倍增。🦑🦐麻香海鮮扁意粉 $128海鮮有蝦同埋魷魚,以青醬再自家調製出麻香風味,意粉彈牙掛汁,味道清新之餘亦營造出視覺、味覺既衝擊。🐮慢煮牛肋條配香煎上海年糕 $158牛肋條分量都幾多,但要趁熱食!肉質軟腍,以黑椒汁慢煮,小小辣幾惹味。上海年糕一邊煎到香脆,另一邊保持煙韌既口感,呢個配搭幾特別。☕鮮奶桂花latte $40將桂花融入咖啡夠哂特別,Latte輕盈細滑,微微桂花香味,每一啖都甘柔不膩,齒頰留香。🥥明知茉莉花最愛是椰子 $43回甘茉莉花茶配香滑椰子奶蓋,感覺好清新,有助解膩。
我地都好鍾意食fushion菜,因為每一道都會有驚喜。

🐔孜然風味原隻單骨雞翼 $60

🍟黑松露薯條配特製黑松露蛋黃醬 $68
粗薯條配黑松露蛋黃醬,薯味濃,沾埋個醬一齊食,滋味倍增。

🦑🦐麻香海鮮扁意粉 $128

🐮慢煮牛肋條配香煎上海年糕 $158

☕鮮奶桂花latte $40

🥥明知茉莉花最愛是椰子 $43
回甘茉莉花茶配香滑椰子奶蓋,感覺好清新,有助解膩。